Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلم سینمایی هناس با عنوان قصه ترور یک عشق مربوط به داستان شهادت دانشمند هسته‌ای کشور شهید داریوش رضایی نژاد به همت حوزه هنری ۳۱ خرداد در سینما بهمن زنجان به نمایش درآمد.

محمدرضا شفاه تهیه‌کننده فیلم سینمایی هناس، گفت: خانواده شهید رضایی‌نژاد همکاری فوق‌العاده‌ای در ساخت فیلم داشتند و در واقع درک عجیبی که همسر شهید از این حوزه و اعتماد به تیم تولید فیلم داشتند را بدون اغراق می‌توانم بگویم برخی مدیران فرهنگی هم ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او می گوید: ما فیلم‌ساز هستیم، پس باید فیلم را دراماتیک بسازیم، پس طبیعی است که در این بین یک سری اغراق‌ها پیش بیاید تا قصه جذابیت خاص خودش را داشته باشد.

تهیه‌کننده فیلم سینمایی هناس گفت: همسر شهید سال آخر شهادت شهید این علاقه را به چادر پیدا می‌کنند و این نوع پوشش را انتخاب می‌کنند، اما علاوه بر آن ما با این فیلم در نظر داشتیم که بگوئیم خانواده‌های شهداء هم یک خانواده عادی هستند و مثل همه مردم دیگر زندگی می‌کنند و هدف‌های خود را دارند.

شفاه می گوید: در برهه‌هایی از زندگی دچار دوراهی و شک و تردید می‌شوند و این موضوع در فیلم به تصویر کشیده شده است.

او گفت: آنچه برای ما مهم بود و با استفاده از تجربه‌های قبلی به آن رسیدیم این بود که از منظری سراغ روایت این داستان برویم که حداقل تماس را با موضوعات حساسیت‌برانگیز داشته باشیم.

این تهیه کننده می‌گوید: ما یک روایت خانوادگی داشتیم و تمرکز اصلی داستان را هم روی روابط خانوادگی آن‌ها گذاشتیم.

حسین دارابی کارگردان فیلم هم گفت: فیلم از دیدگاه همسر شهید روایت شده و خوشبختانه روایت‌گری خوبی هم صورت گرفت.

او می گوید: همراهی خانواده شهید در این فیلم فوق‌العاده بود و شما کمتر فیلمی را می‌بینید که خانواده به این شکل همراهی کند و در همه جریان فیلم تهدیداتی رخ می‌دهد که همه آن‌ها از دیدگاه همسر شهید به تصویر کشیده شده و این جذابیت دارد.

دارابی افزود: در این فیلم قهرمان همسر شهید است که در پایان قهرمانانه از کادر خارج می‌شود و پایان فیلم در صحنه شهادت یعنی اینکه همسر شهید ادامه دهنده راه او خواهد بود.

همسر شهیدرضایی‌نژاد هم گفت: اگر ساخت این فیلم مرا تحت تأثیر قرار نمی‌داد، اصلاً در ساخت آن همکاری نمی‌کردم.

او  درباره تفاوت ظاهری شهید رضایی‌نژاد با بهروز شعیبی، گفت: شهید رضایی‌نژاد به لحاظ چهره زیبا بودند و به همین خاطر برای من مهم بود که چه کسی نقش او را بازی می‌کند.

پیرانی می گوید:  تلفن‌های تهدیدآمیز به شهید می‌شد، اما، چون در فیلم من روایت‌گر هستم، من مورد تهدید قرار می‌گیرم.

او  به برخی از تناقض‌ها در ارتباط با شخصیت همسر شهید و نقش مریلا زارعی در فیلم اشاره کرد و گفت: من در گذشته شهره مانتویی بودم و الان شهره چادری هستم، چون تا به این نقطه برسم سیری را طی کرده‌ام.

پیرانی گفت: بنده در واقعیت در دانشگاه چادر سر می‌کردم و در زندگی شخصی مانتویی بودم.

او می گوید: همسرم همیشه به پوشش چادر اصرار داشت و به همین خاطر پس از مراسم تشییع دیگر این نوع پوشش را انتخاب کردم.

گفتنی است که شهید داریوش رضایی نژاد دانشجوی دکترای رشته برق دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران و طراح و مجری چند پروژه سخت و پیچیده برقی و همچنین دارای چندین مقاله علمی در حوزه توسعه انرژی هسته‌ای بود که روز اول مرداد ماه سال ۱۳۹۰ در تهران و در مقابل دیدگان همسر و تنها دخترش (آرمیتا) توسط مزدوران اسرائیل مظلومانه ترور شد و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

فیلمنامه هناس در قالب یک ژانر ملودرام عاشقانه توسط احسان ثقفی و مهدیه عین اللهی از فیلمنامه نویسان مطرح کشور به نگارش درآمده و این فیلم دومین تجربه حسین دارابی بعداز فیلم مصلحت است که در جشنواره ملی فیلم فجر دردهه فجر سال گذشته به نمایش درآمد.

این فیلمنامه فراز‌هایی از زندگی کوتاه و جریان دلتنگ کننده ترور این دانشمند جوان را روایت می‌کند.

داستان این فیلم قصه تلخ و غم انگیز و عاشقانه آخرین روز‌های زندگی شهید داریوش رضایی نژاد و همسر او است که از زاویه نگاه خانم شُهره پیرانی (همسر شهید) و بر اساس نطق و نظرات او تدوین و با کارگردانی حسین دارابی و تهیه کنندگی محمدرضا شفا تدوین و آماده نمایش عمومی شده است.


مریلا زارعی در نقش خانم شهره پیرانی همسر شهید و بهروز شعیبی در نقش شهید داریوش رضایی نژاد در کنار هنرنمایی سیاوش طهمورث این تراژدی تلخ را در نهایت حلاوت و ماندگاری بازگو کرده و هنرمندانه به نمایش می‌گذارند.


وحید رهبانی، سولمازغنی، امین امیری، علیرضا نائینی و هنرمند خردسال کوثرحیدری دیگر بازیگرانی هستند که در اجرای فیلم هِناس نقش آفرینی می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشمند هسته ای ایران فیلم سینمایی شهید داریوش رضایی نژاد فیلم سینمایی هناس همسر شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۸۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پخش گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم از شبکه خبر

به گزارش گروه ایثار و حماسه خبرگزاری صداوسیما ؛ گفتگوی اختصاصی خبرگزاری صداوسیما با همسر سردار شهید حسن طهرانی مقدم در دو بخش با عنوان روز‌هایی که نیستی از شبکه خبر پخش شد.

شهید حسن طهرانی مقدم ۶ آبان سال ۱۳۳۸ در محله سرچشمه تهران متولد شد. وی پس از تحصیلات مقدماتی، موفق به دریافت مدرک کارشناسی در رشته مهندسی صنایع شد. این شهید که در آغازین روز‌های تشکیل سپاه پاسداران، به عضویت آن درآمده بود، در دوران جنگ عراق و ایران، جزو نخستین فرماندهان توپخانه سپاه و بنیان‌گذاران این واحد بود.

شهید طهرانی مقدم بنیان‌گذار یگان موشکی سپاه است که با گذراندن دوره موشکی در سوریه، این واحد ارزشمند را در زمان جنگ مدیریت می‌کرد. او در سال ۱۳۶۴ به سمت فرمانده موشکی نیروی هوایی سپاه منصوب شد و همچنان تحقیقات خود را درباره ساخت موشک و راکت ادامه داد.

راکت نازعات، موشک شهاب ۳، قیام، قدر، عاشورا و خلیج‌فارس، جزو تولیدات موشکی ایران در دوران مدیریت اوست. شهید حسن تهرانی مقدم در سال ۱۳۸۵، مسؤولیت سازمان جهاد خودکفایی سپاه را بر عهده گرفت و تا روز شهادتش در حادثه انفجار مهمات یکی از پادگان‌های تحت امر در تاریخ ۲۱ آبان سال ۱۳۹۰، برای تولید و گسترش تسلیحات موشکی کشور فعالیت داشت.

علی طهرانی مقدم برادر شهید حسن طهرانی مقدم نیز ۱۸ آبان سال ۱۳۵۹ مصادف با ظهر عاشورا وقتی تنها ۱۸ سال داشت در جبهه سوسنگرد به شهادت رسیده بود.

دیگر خبرها

  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند
  • از رکوردها تا یک تفاهم‌نامه تئاتری و...
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • همسر آیت‌الله «سید مصطفی خمینی» در قم تشییع شد
  • استقبال بیش از ۱۸ هزار مخاطب از سینما‌های تصویر شهر
  • پخش گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم از شبکه خبر
  • درآمد ۷۰۰ میلیونی «گالیله»!/ «آکادمی پرندگان» ۵۰ میلیون فروخت
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • برنامه سینمایی «هفت» از شبکه نمایش